Je meldt je hier aan als organisatie. Is het je bedoeling om als particulier lid te worden?  Klik dan hier.

Met het invullen van onderstaand formulier meld je je organisatie aan als nieuw lid van de Verenigde Stichtingen Gambia. Je geeft ook aan dat je akkoord bent met de Privacy Verklaring, de Statuten, en de gedragsregels van de VSG. (klik hier)


  De contributie wordt vastgesteld door de Algemene Leden Vergadering en bedraagt momenteel € 30,= per kalenderjaar.
  Voor het eerste jaar geldt dat voor een inschrijving na 1 juli een contributie geldt van € 15,- voor het lopende kalenderjaar.

  Voor aanmeldingen met een Nederlandse bankrekening is een automatische incasso voor het betalen van de contributie verplicht. Overige aanmeldingen ontvangen een factuur.

  Aanvullende informatie:

  MACHTIGING INCASSO

  Door het invullen van de volgende gegevens geef je toestemming aan de Verenigde Stichtingen Gambia om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar je bank om éénmaal per jaar de contributie van je bankrekening af te schrijven.

  Als je het niet eens bent met een afschrijving kan je deze laten terugboeken/storneren.
  Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.
  Bij opzegging van het lidmaatschap vóór 1 december vervalt de doorlopende incasso voor het daarop volgende kalenderjaar.

  Ben je 18 jaar of ouder en geef je toestemming om de contributie met een machtiging jaarlijks af te schrijven? (Verplicht voor aanmeldingen met een Nederlandse bankrekening)

  janee

  De contributie mag worden afgeschreven van: