De voordelen

Lid worden van de VSG heeft een aantal voordelen. Zo heb je altijd een netwerk die je in voor- en tegenspoed en met raad en daad bijstaan bij je werk in The Gambia. Maar dat is niet het enige.

Zo heb je ook  altijd:

  • De mogelijkheid om eigen kennis en ervaringen te delen met geïnteresseerden
  • Volop gelegenheid om mede-Gambiagangers te ontmoeten
  • Toegang tot een kennisbank, wat het leven en werken in The Gambia makkelijker maakt
  • De mogelijkheid om je project/activiteit een plek te geven op de kaart met activiteiten van VSG-leden, en dat maakt je werkelijk zichtbaar
  • toegang tot het wel en wee in The Gambia door verslagen en nieuwsbrieven
  • Meer mogelijkheden voor ingangen bij Gambiaanse instanties

Voldoende redenen dus om lid te worden van hét platform voor Gambia-gangers, particulieren en organisaties, die samen met de Gambiaanse bevolking willen meewerken aan een betere toekomst voor The Gambia.

Aanmelden

Het lidmaatschap van de VSG staat open voor zowel particulieren als organisaties. De contributie bedraagt € 30,00 per jaar. Kies hieronder of je je aanmeldt als particulier of als organisatie.

Je ontvangt na aanmelding direct een kopie van je gegevens op het opgegeven e-mailadres. Zodra de aanmelding is verwerkt in onze administratie ontvang je gegevens om te kunnen inloggen op het deel van deze website dat alleen toegankelijk is voor leden.

Na aanmelding van een organisatie worden naam en website, of sociale media, getoond in een lijst op het openbare deel van onze website. Particuliere leden worden hier niet getoond. In het alleen voor leden toegankelijke deel van de website wordt een lijst getoond met álle leden met hun contactgegevens en de gebieden waar ze werkzaam zijn.

Wil je weten hoe binnen de VSG je privacy verder geregeld is? Ga dan naar www.vsgambia.com/alg-privacy-verklaring/