VSG is een netwerk van stichtingen, verenigingen en particulieren uit Nederland en België, die allemaal hulp en ondersteuning geven aan de Gambiaanse bevolking. Elk op eigen wijze.

Voor en door leden

Wie in Gambia actief is, ontdekt dat het soms wenselijk is om extra informatie of advies te krijgen. VSG en de leden bieden dat aan elkaar.

We houden bijeenkomsten voor leden, in Gambia én in Nederland. Soms bespreken we een actueel thema. Af en toe nodigen we gastsprekers uit. De notulen geven een beeld van wat er in Gambia en onder de leden leeft, ook voor leden die niet bij de vergaderingen kunnen zijn. Via publicaties als Nieuwsbrieven en ‘In The Picture’ houden we elkaar op de hoogte en inspireren we elkaar. Online ontmoeten leden elkaar op VSG Facebook.  Kennis en ervaring delen we via de Kennisbank (voor leden) op deze website en via de VSG-groep op LinkedIn.

Hét aanspreekpunt

Wie informatie over Gambia wil, kan zich tot VSG wenden, via social media of het bestuur. We beschikken over een groot netwerk en kunnen gericht doorverwijzen.  Het bestuur onderhoudt contact met organisaties in Nederland, België en Gambia, waaronder bevoegde instanties.

Ben je in Gambia actief of overweeg  je dat te doen? Dan zijn wij er voor jou. Word lid, samen krijgen we meer voor elkaar in Gambia!

Verbindt leden die actief zijn in Gambia

  • Uitwisseling van kennis, contacten en materialen
  • Bevordering van kennis en begrip van Gambia
  • Hét aanspreekpunt voor instanties en pers

folder VSG