WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE VERENIGDE STICHTINGEN GAMBIA

De Verenigde Stichtingen Gambia, kortweg VSG genoemd, is hét platform voor particulieren en stichtingen die samen met de inwoners van The Gambia een steentje willen bijdragen aan de ontwikkeling van dit prachtige land in Afrika.

Ben je ook geraakt door Gambia en haar inwoners, en ben je op zoek naar herkenning en verbinding, het bundelen van krachten of delen van kennis? Meld je dan hier aan als lid en ontmoet anderen met dezelfde passie als jij.

Voor commerciële activiteiten verwijzen wij graag naar onze zusterorganisatie Dutch Gambian Business Link (DGBL). Klik hier om naar hun website te gaan.

Ben je als Nederlander op reis of verblijf je langere tijd in Gambia?
Meld je dan aan bij de Nederlandse ambassade in Dakar … meer informatie

Paspoort

Op donderdag 7 Juli is het weer mogelijk paspoort aanvragen in te dienen bij het Consulaat.

Geïnteresseerden kunnen voor die tijd kontakt opnemen met het Consulaat via nlconsulategambia@gmail.com of telefoon/WhatsApp op 586 0700.

In navolging van de succesvolle lunchbijeenkomsten in Gambia, willen we dit ook organiseren in Nederland/België. Als aftrap kiezen we voor een locatie dichtbij de grens.

Zaterdag 16 juli vanaf 12 uur bij Van der Valk hotel Eindhoven.

Doel van deze bijeenkomst is om vooral elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Op die manier leren we van elkaar!

Ben je er graag bij?

ll_logo_colour

Meld je dan aan via penningmeester@vsgambia.com (uiterste aanmelddatum is 13 juli)