Ga naar hoofdinhoud

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE
VERENIGDE STICHTINGEN GAMBIA

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE VERENIGDE STICHTINGEN GAMBIA

De Verenigde Stichtingen Gambia, kortweg VSG genoemd, is hét platform voor particulieren en stichtingen die samen met de inwoners van The Gambia een steentje willen bijdragen aan de ontwikkeling van dit prachtige land in Afrika.

Ben je ook geraakt door Gambia en haar inwoners, en ben je op zoek naar herkenning en verbinding, het bundelen van krachten of delen van kennis? Meld je dan hier aan als lid en ontmoet anderen met dezelfde passie als jij.

Voor commerciële activiteiten verwijzen wij graag naar onze zusterorganisatie Dutch Gambian Business Link (DGBL). Klik hier om naar hun website te gaan.

Ben je als Nederlander op reis of verblijf je langere tijd in Gambia?
Meld je dan aan bij de Nederlandse ambassade in Dakar … meer informatie

VSG LEDENDAG 2023

De Verenigde Stichtingen Gambia (VSG) organiseert op zaterdag 16 september 2023 van 10.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur) bij LEBRET, Lebretweg 51, 6861 ZZ te Oosterbeek, de jaarlijkse landelijke VSG dag.

Het zal net als voorgaande jaren een inspirerende dag worden, die mede ondersteund wordt door medewerkers van de Wilde Ganzen en Partin. Iedereen die geïnteresseerd is in het ondersteunen van lokale projecten en hoe anderen hier in Gambia hun weg in vinden, is welkom. Netwerken en het delen van kennis staan deze dag centraal.

Wil je deelnemen aan onze VSG dag, meld je dan aan voor 9 september 2023 via secretaris@vsgambia.com waarna je per mail een aanmeldformulier ontvangt.

Ondernemen in Gambia

Interview met Henriëtte Brummer-Sonko

Ontvang onze nieuwsbrief

Back To Top